Πληροφορίες Αποστολής

Για την πόλη της Καλαμάτας, τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Κόστος αποστολής: €2,50 + ΦΠΑ.

Για τον νομό Μεσσηνίας, τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Κόστος αποστολής: €2,50 + ΦΠΑ.

Για την ηπειρωτική Ελλάδα, τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Κόστος αποστολής: €3,70 + ΦΠΑ.

Για την νησιωτική Ελλάδα, τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Κόστος αποστολής: €3,70 + ΦΠΑ.

Για αποστολή στην Κύπρο, η μεταφορική εταιρεία αποστέλλει αεροπορικώς τα δέματα που έχει να διεκπερεώσει, κάθε Τρίτη. Από την στιγμή που τα δέματα φτάσουν στο νησί, υπολογίζεται ότι απαιτούνται έως και 7 ημέρες μέχρι να παραληφθεί το δέμα στην διεύθυνση του πελάτη. Κόστος αποστολής: €8,00 + ΦΠΑ με κόστος αντικαταβολής στα €5,00 + ΦΠΑ.

Για παραγγελίες Κύπρο και εξωτερικό καθώς και για αποστολές πάνω των 2kg θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.  
(Σε όλες τιμές αποστολής και αντικαταβολής, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%)

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 4.00μμ. Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο την μεταφορική εταιρεία που θα σας καλέσει.

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο 'Τιμολόγηση Παραγγελίας'.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο. Κόστος αποστολής για δυσπρόσιτες περιοχές: €7,50 + ΦΠΑ.

  • 100% ΙκανοποίησηΕγγυημένα!
  • ΑποστολέςΣε όλη την Ελλάδα & Κύπρο
  • Δωρεάν ΜεταφορικάΓια αγορές άνω των €30
  • Καλέστε μας στο 27210.96.166

Verified by Visa50MasterCard SecureCode50safe key logo50 Visa50 Mastercard50 MasterPass Logo50 Maestro50 American Express50 Diners Club International Logo50

Aecommerce AlphaBank horizontal transparent

Αθηνών & Εΐρας 2, Καλαμάτα | Τ.Κ.: 24100 | Τηλ.: 27210.96.166