Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)

1) Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή που παράγει ατμό αντί για καπνό, προσφέροντας έτσι στον χρήστη, ο οποίος πλέον ατμίζει αντί να καπνίζει, ένα νέο, εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος με την ίδια αίσθηση, απόλαυση και γεύση ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τον χρήστη από τα σοβαρά προβλήματα υγείας, που προκαλούνται από την πίσσα το μονοξείδιο και διοξείδιο του άνθρακα καθώς και τις λοιπές χιλιάδες βλαβερές ουσίες  που συνδέονται με το παραδοσιακό κάπνισμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια προσωπική επιλογή απόλαυσης του ενήλικου παραδοσιακού καπνιστή, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ούτε άλλωστε και προβάλλεται σαν θεραπεία ή μέθοδος διακοπής του παραδοσιακού καπνίσματος.

2) Σε ποιούς απευθύνεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ενήλικες καπνιστές που είτε θέλουν να υποκαταστήσουν πλήρως το τσιγάρο καπνού, είτε θέλουν να το συνδυάσουν με αυτό. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση του από άτομα κάτω των δεκαοκτώ χρονών, από γυναίκες εγκύους ή γυναίκες που θηλάζουν. Επίσης απαγορεύεται η χρήση του από άτομα με προβλήματα υγείας, χωρίς αρχικά να έχουν συμβουλευτεί το γιατρό τους.

3) Γιατί να διαλέξω το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Οι κυριότεροι λόγοι που οι καπνιστές επιλέγουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι: Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δίνει τη δυνατότητα στους καπνιστές να ξεκινήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και πλέον να ατμίζουν χωρίς να επιβαρύνουν την υγεία τους. Ο ατμός δεν είναι προϊόν καύσης, δεν περιέχει πίσσα, μονοξείδιο και διοξείδιο του άνθρακα καθώς και τις άλλες βλαβερές ουσίες που εισπνέει ή παράγει ο καπνιστής  και που συνδέονται με την χρήση των παραδοσιακών τσιγάρων καπνού. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν επιβαρύνει το εκάστοτε ανθρώπινο περιβάλλον του καπνιστή, υποχρεώνοντάς το σε παθητικό κάπνισμα. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πολύ οικονομικότερο από το τσιγάρο καπνού. Μετά από την μικρή σχετικά επένδυση της αγοράς, του αρχικού πακέτου με τους ηλεκτρονικούς ατμοποιητές και τα απαιτούμενα ανταλλακτικά και αξεσουάρ, το κόστος της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι σημαντικά χαμηλότερο  από το αντίστοιχο κόστος της χρήσης του παραδοσιακού τσιγάρου. Με βάση τις σημερινές τιμές της αγοράς, οι χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου εκτιμάται ότι εξοικονομούν τουλάχιστον το 65% των χρημάτων που χρειάζονταν για το παραδοσιακό κάπνισμα. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο παρέχει την ελευθερία του ατμίσματος οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού όπου το τσιγάρο καπνού απαγορεύεται. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε άνετα στο εστιατόριο, την καφετέρια, το αεροπλάνο, το γραφείο και σε άλλα μέρη όπου το παραδοσιακό κάπνισμα πλέον απαγορεύεται, καταργώντας έτσι ταυτόχρονα τόσο την κοινωνική απομόνωση όσο και τον ρατσισμό κατά των καπνιστών. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο παρέχει, ακόμα και στους πιο φανατικούς καπνιστές, τουλάχιστον την ίδια αίσθηση και απόλαυση που δίνει το κάπνισμα του τσιγάρου καπνού. Τα υγρά αναπλήρωσης-ατμίσματος διατίθενται σε πολλές γεύσεις καπνού αλλά και σε πολλές άλλες γεύσεις και αρώματα όπως φρούτων, καφέ, γλυκών κλπ.

4) Πού κατασκευάζονται τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα υγρά αναπλήρωσης;

Το σύγχρονο ηλεκτρονικό τσιγάρο εφευρέθηκε το 2003 από τον κινέζο φαρμακοποιό Hon Lik. Από τότε μέχρι και σήμερα όλες οι μεγάλες μονάδες παραγωγής των ηλεκτρονικών τσιγάρων, των ανταλλακτικών τους και των αξεσουάρ που τα συνοδεύουν, βρίσκονται στην Κίνα και ειδικότερα στην πόλη Shenzhen. Από εκεί εξάγονται προς την Αμερική, την Αυστραλία, την Ευρώπη και βεβαίως προς την Ελλάδα. Τα υγρά αναπλήρωσης παράγονται τόσο στην Κίνα και στην Αμερική, όσο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα πρέπει πάντοτε να προτιμάτε υγρά που παράγονται και εμφιαλώνονται στην Ευρώπη σύμφωνα με τους όρους, τους ελέγχους και τις προϋποθέσεις που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα υγρά αναπλήρωσης μπορεί να περιέχουν ή να μην περιέχουν νικοτίνη, ανάλογα με την επιλογή του κάθε χρήστη. Η νικοτίνη αποτελεί ένα εξαιρετικά τοξικό και εθιστικό δηλητήριο με βλαβερές συνέπειες για την υγεία του χρήστη. Η χρήση υγρών αναπλήρωσης με νικοτίνη, αποτελεί πάντοτε ελεύθερη επιλογή για τον κάθε χρήστη, ο οποίος όμως έχει και την πλήρη ευθύνη των τυχόν αρνητικών συνεπειών από την χρήση της. Η εταιρία μας συνιστά πάντοτε την χρήση υγρών αναπλήρωσης χωρίς νικοτίνη. Συνιστούμε επίσης σε όλους ανεξαιρέτως τους χρήστες Ηλεκτρονικών Τσιγάρων, να αποφεύγουν την χρήση υγρών αναπλήρωσης είτε χωρίς ετικέτα, είτε με ετικέτα η οποία όμως δεν αναγράφει την χώρα προέλευσης, τον παραγωγό και τον εμφιαλωτή, όπως και τα συστατικά που εμπεριέχονται στο υγρό καθώς και όλες τις οριζόμενες από τον νόμο απαραίτητες ενδείξεις. Η υγεία όλων μας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, για να αφεθεί στα χέρια ερασιτεχνών κατασκευαστών η ανεξέλεγκτων εμφιαλωτών υγρών αναπλήρωσης.

5) Από ποια μέρη αποτελείται το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελείται από τρία μέρη: τον ατμοποιητή, την μπαταρία και το φίλτρο. Το κυριότερο εξάρτημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι ο ατμοποιητής, που αποτελεί συνήθως το μεσαίο τμήμα της συσκευής. Αυτός  περιέχει μία αντίσταση σε μικροσκοπικό μέγεθος, στην οποία καταλήγει το υγρό άτμισης (ready liquid) με διάφορους τρόπους τροφοδοσίας. Εκεί το υγρό ατμοποιείται και μας δίνει τον ατμό που εισπνέει ο καπνιστής/ατμιστής. Εκτός όμως από τον ατμοποιητή που είναι το κύριο εξάρτημα, το ηλεκτρονικό τσιγάρο χρειάζεται και μια μπαταρία για να δίνει ρεύμα στην αντίσταση του ατμοποιητή, η οποία θερμαίνεται ώστε να ατμοποιηθεί το υγρό. Οι μπαταρίες είναι επαναφορτιζόμενες λιθίου, είτε χειροκίνητες με κουμπάκι που το πατάει ο καπνιστής/ατμιστής όταν καπνίζει/ατμίζει είτε αυτόματες χωρίς κουμπάκι που ενεργοποιούνται με την εισπνοή. Το υγρό πρέπει να είναι αποθηκευμένο κάπου και να διοχετεύεται με κάποιον τρόπο στην αντίσταση, όπου και ατμοποιείται. Το αποθηκευτικό μέσο είναι συνήθως μία αμπούλα (τανκ) ή ένα φυσίγγιο με ενσωματωμένο ή και ξεχωριστό το επιστόμιο (το σημείο που βάζουμε στο στόμα). Επειδή ο χώρος αποθήκευσης του υγρού είναι το σημείο που βρίσκεται πιο κοντά στο στόμα μας και μαζί με το επιστόμιο καταλαμβάνει (αντίστοιχα) το χώρο του φίλτρου του τσιγάρου καπνού, πολλοί εν συντομία το λένε φιλτράκι.

6) Το ηλεκτρονικό τσιγάρο χρειάζεται συντήρηση;

Γενικά, η μόνη συντήρηση που χρειάζεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι η αντικατάσταση των αναλώσιμων φίλτρων και η επαναφόρτιση της μπαταρίας. Σε τακτά χρονικά διαστήματα χρειάζεται η μπαταρία και ο ατμοποιητής να αντικαθίστανται με καινούργια ανταλλακτικά. Πρέπει να προσέχετε να μην βραχεί η μπαταρία, τα φίλτρα ή ο ατμοποιητής. Να αποφεύγετε την έκθεση των προϊόντων σε υψηλές ή ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και σε υγρασία, τόσο κατά την λειτουργία τους όσο και κατά την αποθήκευσή τους. Να φροντίζετε η φορτισμένη μπαταρία να μην έρθει σε επαφή με μεταλλικά αντικείμενα, γιατί μπορεί να προκληθεί βραχυκύκλωμα ή υπερθέρμανση με αποτέλεσμα πιθανή βλάβη της. Να ελέγχετε τακτικά τα σημεία επαφής ανάμεσα στον ατμοποιητή και στην μπαταρία. Αυτή η περιοχή θα πρέπει να καθαρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς τα υγρά μπορεί προκαλέσουν συγκέντρωση ρύπων και υπολειμμάτων. Εάν η περιοχή εμφανίζεται ελαφρώς μαυρισμένη, παρακαλούμε να την καθαρίσετε για την καλύτερη λειτουργία του ατμοποιητή. Να αποσυνδέετε πάντοτε τον φορτιστή από τον ατμοποιητή προτού τον καθαρίσετε. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ τον φορτιστή σε περιβάλλον με υγρασία. Για να καθαρίσετε το σημείο επαφής της μπαταρίας με τον ατμοποιητή, χρησιμοποιείστε οδοντογλυφίδα ή μπατονέτα, κατόπιν χρησιμοποιείστε ένα στεγνό πανάκι για να καθαρίσετε πλήρως την περιοχή.

7) Πόσο διαρκεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Ο καλύτερος τρόπος για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτησή σας, θα ήταν να συγκρίνουμε το ηλεκτρονικό τσιγάρο με κάποια άλλη ηλεκτρονική μικροσυσκευή (πχ το κινητό τηλέφωνο). Η διάρκειά του εξαρτάται από την συχνότητα χρήσης και τον τρόπο μεταχείρισης. Σε γενικές γραμμές, η απάντηση είναι πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχει ημερομηνία λήξης. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως (μετά την λήξη της εγγύησης) δεν θα χρειαστεί μελλοντικά να αγοράσετε κάποιο ανταλλακτικό (π.χ. μπαταρία/ατμοποιητή) ανάλογα με την συχνότητα χρήσης της συσκευής.

8) Πότε πρέπει να αντικαταστήσω το φίλτρο;

Όταν το φίλτρο αδειάσει μπορεί ο χρήστης να το ξαναγεμίσει όσες φορές θέλει. Το φίλτρο διαρκεί κατά μέσο όρο 15 ημέρες. Η διάρκειά του όμως εξαρτάται από την καθημερινή χρήση του. Μπορούμε να το υπολογίσουμε ως εξής. Ή κάθε 15 μέρες ή ανα 30ml-50ml υγρού αναλόγως την σύνθεση του υγρού. Αν για παράδειγμα το υγρό σας είναι μίξη 3-4 γεύσεων θα χρειαστεί γιο γρήγορα αλλαγή σε αντίθεση με ένα υγρό μια γεύσης.

9) Γιατί το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν βγάζει ατμό;

Αν η λυχνία της μπαταρίας ανάβει όταν εισπνέουμε, σιγουρευτείτε πως έχετε γεμίσει το φίλτρο-αμπούλα με υγρό αναπλήρωσης, το έχετε κουμπώσει σωστά στον ατμοποιητή και πως το υγρό ρέει ανεμπόδιστα. Η λειτουργία του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου με στεγνό ατμοποιητή θα οδηγήσει σε μόνιμη βλάβη.  Ακόμα και 2 εισπνοές μπορεί να είναι αρκετές για να καταστρέψουν τον ατμοποιητή. Καμένοι από αυτόν τον λόγο ατμοποιητές δεν καλύπτονται από εγγύηση. Εξετάστε τις επαφές τις μπαταρίας και του ατμοποιητή και βεβαιωθείτε πως είναι καθαρές. Αν όχι, καθαρίστε με αλκοολούχο διάλυμα. Τέλος, με την βοήθεια κάποιου φίλου με λίγες τεχνικές γνώσεις, βεβαιωθείτε πως οι επαφές μπαταρίας και ατμοποιητή έρχονται σε επαφή. Ο εσωτερικός πόλος της μπαταρίας πιθανόν να μετακινηθεί μέσα στο κέλυφός της, εάν το βίδωμα στον φορτιστή είναι υπερβολικά σφιχτό. Με ένα μικρό λεπτό κατσαβίδι ή καρφίτσα, μπορείτε να μετακινήσετε και να ανασηκώσετε τον εσωτερικό πόλο και να προσπαθήσετε εκ νέου.  Αν η ένδειξη της μπαταρίας δεν ανάβει όταν εισπνέουμε, τότε το πιθανότερο είναι να μην έχει φορτιστεί. Εξετάστε τον USB φορτιστή σας. Εφ’ όσον ο φορτιστής USB έχει ενδεικτική λυχνία, κόκκινη ένδειξη δείχνει πως η μπαταρία σας φορτίζει, πράσινη ένδειξη δείχνει μπαταρία πλήρως φορτισμένη. Εφ’ όσον ο φορτιστής USB ΔΕΝ έχει ενδεικτική λυχνία, τo LED φωτάκι της μπαταρίας ανάβει για να δείξει την φόρτισή της και σβήνει όταν αυτή ολοκληρωθεί. Τοποθετείστε τον USB φορτιστή σας σε αντάπτορα ρεύματος σε USB που είστε σίγουροι οτι λειτουργεί. Οι θύρες USB των ηλεκτρονικών υπολογιστών και ειδικά των laptop, εμφανίζουν πολύ συχνά πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην φορτίζεται σωστά η μπαταρία σας.

10) Γιατί το ηλεκτρονικό τσιγάρο κάνει θόρυβο κατά την εισπνοή;

Ένας μικρός συριγμός είναι φυσιολογικός κατά την διάρκεια της εισπνοής. Φροντίστε να μην κρατάτε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο με τέτοιο τρόπο ώστε να κλείνετε την δίοδο του αέρα (συνήθως η δίοδος του αέρα βρίσκεται στον ατμοποιητή στο σημείο που ενώνεται με την μπαταρία). Αν παρατηρείτε ποιο έντονο συριγμό δοκιμάστε να ξεσφίξετε ελάχιστα τον ατμοποιητή από την μπαταρία ώστε να διευκολύνετε την ροή του αέρα. Αν ο συριγμός δεν ελαττωθεί πιθανόν ο ατμοποιητής σας να θέλει αντικατάσταση.

11) Γιατί η μπαταρία δεν φορτίζει ενώ φορτιστής μου λειτουργεί κανονικά;

Βεβαιωθείτε ότι οι επαφές μπαταρίας και φορτιστή είναι καθαρές. Καθαρίστε με αλκοολούχο διάλυμα. Τέλος με την βοήθεια κάποιου φίλου με λίγες τεχνικές γνώσεις, ελέγξτε εάν οι επαφές μπαταρίας και φορτιστή έρχονται σε επαφή. Ο εσωτερικός πόλος της μπαταρίας πιθανόν να μετακινηθεί μέσα στο κέλυφός της, εάν το βίδωμα στον φορτιστή είναι υπερβολικά σφιχτό. Με ένα μικρό λεπτό κατσαβίδι ή καρφίτσα μπορείτε να μετακινήσετε και να ανασηκώσετε τον εσωτερικό πόλο και να προσπαθήσετε εκ νέου. Σιγουρευτείτε πως έχετε δοκιμάσει να συνδέσετε τον USB φορτιστή σας σε αντάπτορα ρεύματος 220V σε USB που γνωρίζετε πως σίγουρα λειτουργεί. Οι θύρες USB των ηλεκτρονικών υπολογιστών και ειδικά των laptop εμφανίζουν πολύ συχνά πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην φορτίζεται σωστά η μπαταρία σας.

12) Γιατί παρουσιάζεται διαρροή του υγρού αναπλήρωσης;

Σε όλα τα μοντέλα ηλεκτρονικών τσιγάρων που κυκλοφορούν η διαδικασία ατμοποίησης δημιουργεί υδρατμούς. Οι υδρατμοί αυτοί υγροποιούνται κυρίως γύρω από τον ατμοποιητή και το φίλτρο - δεξαμενή. Θα πρέπει σε τακτά διαστήματα να αφαιρείται τον ατμοποιητή και το φίλτρο και να τα καθαρίζεται απομακρύνοντας τους υγροποιημένους υδρατμούς και για να μην έρχονται στο στόμα σας αλλά και για να αποφεύγετε δυσλειτουργίες. Οι υδρατμοί περιέχουν μόνον φυτική γλυκερίνη και είναι ακίνδυνοι. Αν ατμίζοντας, σας έρχεται μεγαλύτερη ποσότητα υγρού αναπλήρωσης στο στόμα  (το οποίο είναι ακίνδυνο αλλά πιθανόν να σας φανεί πικρό) θα πρέπει να ελέγξετε την πηγή της διαρροής: Η πιο συνηθισμένη αιτία είναι να έχει τρυπήσει η αμπούλα. Αντικαταστήσετε την με καινούργια. Αν συνεχίζει να υπάρχει διαρροή τότε η αμπούλα δεν εφαρμόζει σωστά στο στόμιο του ατμοποιητή. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους αλλά κυρίως λόγω υπερθέρμανσης του ατμοποιητή. Αν το τσιγάρο σας δεν παράγει ικανοποιητικό ατμό και συνεχίσετε να ρουφάτε με επιμονή χωρίς να αναζητήσετε τον λόγο της δυσλειτουργίας,  η θερμοκρασία αυξάνει πολύ με αποτέλεσμα  το στόμιο του ατμοποιητή να παραμορφωθεί και ακολούθως να καταστρέφει και τα φιλτράκια - αμπούλες. Χρησιμοποιήστε νέο ατμοποιητή και νέο φίλτρο - αμπούλα. Εναλλακτικά πριν τοποθετήσετε την αμπούλα στο φίλτρο τοποθετείστε στο πίσω μέρος του κενού φίλτρου ένα πολύ μικρό κομμάτι χαρτί κουζίνας το οποίο να εμποδίζει την αμπούλα να εισχωρήσει βαθύτερα και να την συγκρατεί σταθερά στον ατμοποιητή. Φυσικά φροντίστε να μην φράζετε την τρύπα από την οποία εισπνέετε. Το φίλτρο μπορεί να αναπληρωθεί συγκεκριμένες φορές. Επίσης, αν δεν είστε προσεκτικοί στην διαδικασία αναπλήρωσης, πιθανόν να μετακινήσετε το μαλακό πλαστικό το οποίο συγκρατεί το υγρό στην δεξαμενή του φίλτρου. Μπορείτε να το επαναφέρετε χρησιμοποιώντας μια λεπτή λαβίδα. Άλλη συνηθισμένη αιτία διαρροής, είναι η δεξαμενή του φίλτρου να έχει διαρραγεί. Παρατηρείστε προσεκτικά και αντικαταστήστε το φίλτρο με άλλο καινούργιο. Είναι σημαντικό να μην υπερπληρώνετε την δεξαμενή του φίλτρου με υγρό αναπλήρωσης. Γεμίστε τόσο, ώστε η στάθμη του υγρού να διακρίνεται από το παράθυρο. Γεμίστε γρήγορα και τοποθετείστε αμέσως το φίλτρο! Καθυστέρηση στην τοποθέτηση του φίλτρου, θα έχει σαν αποτέλεσμα την διαρροή υγρού στο κέλυφος του ατμοποιητή! Σε κάθε αναπλήρωση της δεξαμενής και μέχρις ότου τοποθετήσετε το φίλτρο, πιθανόν να υπάρξει μικρή διαρροή του υγρού στο κέλυφος του ατμοποιητή. Μετά από συνεχή γεμίσματα, το υγρό μπορεί να περάσει στην μπαταρία και να προξενήσει ζημιά. Αποσυναρμολογείτε τον ατμοποιητή από την μπαταρία καθημερινά, ελέγχετε για τυχόν διαρροή και καθαρίστε τις επαφές. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως πρέπει να τοποθετείτε το φίλτρο γρήγορα στην θέση του, μετά από κάθε γέμισμα, κρατώντας το με την τρύπα προς τα πάνω.

13) Μπορούν όλοι να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Όλα τα είδη των ηλεκτρονικών τσιγάρων που διατίθενται στην αγορά, προορίζονται για χρήση από άτομα που έχουν ηλικία άνω των 18 ετών. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι προϊόντα προσωπικής επιλογής και ενασχόλησης και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση προϊόντα που υποκαθιστούν το κάπνισμα ή υποβοηθούν με κάθε τρόπο στη διακοπή του. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από παιδιά, από ανήλικα άτομα, από έγκυες γυναίκες ή γυναίκες που θηλάζουν, από άτομα με προβλήματα στην καρδιά, με υψηλή αρτηριακή πίεση, από άτομα με διαβήτη ή από άτομα που βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα. Παρακαλούμε να κρατήσετε τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα υγρά αναπλήρωσης μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα. Μην καταπίνετε τα υγρά αναπλήρωσης. Θα πρέπει να έχετε πάντοτε υπόψη σας ότι η χρήση της νικοτίνης στα υγρά αναπλήρωσης έχει βλαβερές συνέπειες για τον οργανισμό του κάθε χρήστη και προκαλεί εξάρτηση. H εταιρεία μας συνιστά πάντοτε να χρησιμοποιείτε υγρά που δεν περιέχουν νικοτίνη. Σας συνιστούμε να αποφεύγετε τη χρήση υγρών ατμίσματος άγνωστης προέλευσης, στων οποίων τη συσκευασία δεν αναγράφεται ο παραγωγός, ο εμφιαλωτής καθώς και τα συστατικά που εμπεριέχονται.

14) Δεν απαντήθηκαν όλες οι απορίες μου. Που μπορώ να απευθυνθώ για περισσότερη ενημέρωση;

Αν έχετε οποιαδήποτε ακόμα ερώτηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά στο email info [@] vape-center.gr είτε τηλεφωνικά. Καλέστε μας στο 27210.96.166 όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 09.00 πμ έως τις 21.00 μμ. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία.
  • 100% ΙκανοποίησηΕγγυημένα!
  • ΑποστολέςΣε όλη την Ελλάδα & Κύπρο
  • Δωρεάν ΜεταφορικάΓια αγορές άνω των €30
  • Καλέστε μας στο 27210.96.166

Verified by Visa50MasterCard SecureCode50safe key logo50 Visa50 Mastercard50 MasterPass Logo50 Maestro50 American Express50 Diners Club International Logo50

Aecommerce AlphaBank horizontal transparent

Αθηνών & Εΐρας 2, Καλαμάτα | Τ.Κ.: 24100 | Τηλ.: 27210.96.166