Ολοκληρωμένα πακέτα συνταγών D.I.Y. υγρών αναπλήρωσης.

 

Γιατί να πληρώνετε ακριβά τα υγρά αναπλήρωσης;

 

tpa vape center.gr

 

Δείτε στο e-shop μας έτοιμα πακέτα D.I.Y. από γνωστές εταιρίες υγρών αναπλήρωσης με όλα όσα χρειάζεστε για να τα δημιουργήσετε!
Προσθέτουμε συνεχώς περισσότερες συνταγές για να έχετε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς!

 

update

 

Ολοκληρωμένα Πακέτα Συνταγών D.I.Y


Τα πακέτα συνταγών άλλαξαν. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας οι τιμές κατέβηκαν. Αυτό οφείλετε στην αφαίρεση των βάσεων, των άδειων μπουκαλιών και των συριγγών καθώς συμπεριλαμβανόταν στην τιμή.

Πλέων τα πακέτα θα συμπεριλαμβάνουν ΜΟΝΟ τα αρώματα σε μπουκάλια των 10ml. Στην περιγραφή της κάθε συνταγής θα υπάρχει ένας σύνδεσμος όπου θα μπορείτε μέσα από εκεί να οδηγηθείτε κατευθείαν στις βάσεις για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει. Η επιλογή βάσης δεν είναι υποχρεωτική.

Σε οποιαδήποτε αγορά πακέτων συμπεριλαμβάνεται χωρίς καμία εξτρά χρέωση, αυτοκόλλητα για να γράφετε το όνομα του υγρού αλλά και την ημερομηνία παρασκευής του, ένα ζευγάρι γάντια γιατί η ασφάλεια έρχεται πρώτη και τυπωμένη την συνταγή σε ποσότητα 100ml για να σας είναι πιο εύκολη η παρασκευή του αγαπημένου σας υγρού.

Επίσης στην ενότητα D.I.Y. Parts θα μπορείτε να βρείτε τα άδεια μπουκάλια σε διάφορα μεγέθη σε ml, ογκομετρητές, σύριγγες, μύτες συριγγών και άλλα πολλά.

Σύντομα θα προστεθούν και άλλες δοκιμασμένες συνταγές από ξένους αλλά και Έλληνες Chefs. Επίσης αναμένουμε νέες παραλαβές από συμπυκνωμένα αρώματα καθώς και έτοιμες gourmet συμπυκνωμένες γεύσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Τα αρώματα αυτά είναι έτοιμα προς μίξη στην βάση της αρεσκείας σας με αναλογία μία βάση 100ml προς ένα μπουκαλάκι αρώματος.

Στηρίζουμε 100% το D.I.Y. καθώς με τις αλλαγές του νέου νομοσχεδίου η μεγαλύτερη μερίδα του ατμιστικού κύκλου θα στραφεί προς την δημιουργία των δικών του υγρών προς μεγαλύτερο όφελός του. Έτσι θα δημιουργήσουμε μια μεγάλη ενότητα μέσα στο site μας όπου θα φιλοξενεί τα πάντα γύρω από το D.I.Y. υγρών.

Σας ευχαριστούμε

Vape Center® Support Team

Έτοιμα πακέτα

Grandmaster clone
Custard King
Grants Vanilla Custard
Halo - Tribeca Clone
Mothers Unicorn Milk
Sucker Punch Clone
Blue Voodoo Clone
Castle Long
Strawberry Fog
Supreme - Eliquid France
Relax - Eliquid France
Crime Scene - by Kostas 44
Snake Oil

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ηλεκτρονικό Τσιγάρο - Τί Ακριβώς Είναι
  • 100% ΙκανοποίησηΕγγυημένα!
  • ΑποστολέςΣε όλη την Ελλάδα & Κύπρο
  • Δωρεάν ΜεταφορικάΓια αγορές άνω των €30
  • Καλέστε μας στο 27210.96.166

Verified by Visa50MasterCard SecureCode50safe key logo50 Visa50 Mastercard50 MasterPass Logo50 Maestro50 American Express50 Diners Club International Logo50

Aecommerce AlphaBank horizontal transparent

Αθηνών & Εΐρας 2, Καλαμάτα | Τ.Κ.: 24100 | Τηλ.: 27210.96.166