Ηλεκτρονικό Τσιγάρο - Τί Ακριβώς Είναι

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, επίσης γνωστό smokeless cigarette ή ατμού τσιγάρο, είναι συσκευή η οποία διοχετεύει ατμό από εισπνεόμενη νικοτίνη, αλλά που μπορεί όμως επίσης να εκπέμπει ατμό χωρίς ο ατμιστής του να εισπνέει απαραίτητα νικοτίνη.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο χρειάζεται για να λειτουργήσει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Οι ηλεκτρονικές αυτές συσκευές χρησιμοποιούνται ως εναλλακτική λύση για τους καπνιστές που θέλουν να απαλλαγούν από τις χημικές ουσίες του καπνού.

Ο καπνός του τσιγάρου περιέχει πάνω από 4,000 διαφορετικά είδη χημικών ουσιών. Οι πιο πολλές από αυτές τις χημικές ουσίες είναι βλαβερές για την ανθρώπινη υγεία.

Πάντως, οι κατασκευαστές επώνυμων brands των ηλεκτρονικών τσιγάρων, βεβαιώνουν πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει παρόμοια αίσθηση που είναι ίδια με εκείνης του καπνού. Το καλό με το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ότι δεν εκπέμπει καύση καπνού και έτσι ως εκ τούτου δεν υπάρχει καπνός.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο (electronic cigarette) έχει σχήμα μακρύ και μοιάζει με τα τσιγάρα καπνού που οι καπνιστές χρησιμοποιούν. Το καλό είναι ότι, τα πιο πολλά ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές αντικαθιστώντας ή συμπληρώνοντας τα αναλώσιμα μέρη τους.

Στην αγορά υπάρχουν συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων που είναι απλές στη χρήση. Ο ατμιστής πρέπει μόνο να εισπνεύσει από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και ο ατμοποιητής ενεργοποιείται από τον αισθητήρα του. Αυτή η θερμότητα ατμοποιεί το υγρό διάλυμα που περιέχεται στον ατμοποιητή. Υπάρχουν και μη αυτόματες συσκευές που, υπάρχει ένα μικρό κουμπί στην μπαταρία που ο χρήστης χρειάζεται να πατήσει οποιαδήποτε φορά θέλει να ατμίσει.

Θα βρείτε και ηλεκτρονικά τσιγάρα που για να ξέρετε αν η συσκευή δουλεύει, ένα led χρησιμοποιείται συχνά στην άκρη της συσκευής, όταν ο ατμιστής εισπνέει τον ατμό, προσομοιώνοντας την άκρη ενός παραδοσιακού τσιγάρου καπνού.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι ότι ο ατμιστής έχει την δυνατότητα να κάνει επιλογή το πόση νικοτίνη θα περιέχει το υγρό αναπλήρωσης.

Τα βασικά εξαρτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Κοιτάζοντας από κοντά τα τσιγάρα καπνού τα electronic cigarettes είναι διαφορετικά, όχι στην αίσθηση της γεύσης, αλλά στα συστατικά τους. Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει έναν ατμοποιητή, ένα μπουκάλι με υγρό αναπλήρωσης και μια μπαταρία τύπου λιθίου επαναφορτιζόμενη.

Ενώ το κοινό τσιγάρο διαρκεί μέχρι 10 έως 12 τζούρες, το eliquid στο ηλεκτρονικό τσιγάρο διαρκεί μέχρι 500 εισπνοές ανάλογα με με τη συχνότητα που το χρησιμοποιεί ο καταναλωτής. Αυτό το χαρακτηριστικό διαρκείας, συν την πολύ ωραία του εμφάνισή και τις πάρα πολλές επιλογές γεύσεων, έχει κάνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο τόσο διάσημο μεταξύ των καπνιστών.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο Ατμοποιητής

Είναι το εξάρτημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου το οποίο περιέχει το υγρό αναπλήρωσης και δουλεύει ως θερμαντικό στοιχείο, εξατμίζοντας το υγρό αναπλήρωσης έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να το εισπνεύσει. Το υγρό νικοτίνης συναντάται με νικοτίνη σε διαφορετικές περιεκτικότητες και διαφορετικές γεύσεις. Η αντίσταση του ατμοποιητή κανονικά πρέπει να αλλαχτεί μία φορά μετά από κάθε πέντε έως δέκα μέρες.

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μπαταρία

Η μπαταρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου απαρτίζεται από ιόντα λιθίου και επαναφορτίζεται. Η χρησιμότητα της μπαταρίας είναι να δώσει ρεύμα το εξάρτημα θέρμανσης δηλαδή τον ατμοποιητή.Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου, εξαρτάται από τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου την χωρητικότητα και τον τύπο της μπαταρίας.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο (electronic cigarette) είναι τώρα πια αποδεκτό πως είναι υγιεινότερη επιλογή για αυτόν που καπνίζει αλλά και για το ευρύ κοινό (παθητικούς καπνιστές).Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περιέχει βλαβερές ουσίες για την υγεία, όπως τοξίνες και μονοξείδιο του άνθρακα, όπως εκπέμπει ένα τυπικό τσιγάρο καπνού και είναι νόμιμο σε δημόσιους χώρους μιας και δεν εκπέμπει επικίνδυνο καπνό αλλά ατμό.

  • 100% ΙκανοποίησηΕγγυημένα!
  • ΑποστολέςΣε όλη την Ελλάδα & Κύπρο
  • Δωρεάν ΜεταφορικάΓια αγορές άνω των €30
  • Καλέστε μας στο 27210.96.166

Verified by Visa50MasterCard SecureCode50safe key logo50 Visa50 Mastercard50 MasterPass Logo50 Maestro50 American Express50 Diners Club International Logo50

Aecommerce AlphaBank horizontal transparent

Αθηνών & Εΐρας 2, Καλαμάτα | Τ.Κ.: 24100 | Τηλ.: 27210.96.166